לידיעת הציבור

גן החיות סגור למבקרים. מועד הפתיחה יפורסם בהמשך.

ארה כחולת כנף

ארה כחולת כנף

ארה כחולת כנף
Primolius maracana  | Blue-winged Macaw

תפוצה- יערות במזרח ומרכז אמריקה הדרומית.
מזון- זרעים, פירות ואגוזים.
אורך חיים- 50-60 שנים.
נראים בטבע עפים בזוגות או בחבורות. הנקבות דוגרות 29 יום על הביצים. הצעירים נשארים עד גיל שנה עם הוריהם. נפוץ בברזיל, אך במקומות אחרים ניצוד לצרכי מסחר, או ע"י חקלאים הרואים בו מזיק. סובל מכריתה מאסיבית של יערות. כל אלו מביאים אותו לדירוג סכנת הכחדה -קרוב לאיום.

مكاو أزرق الجناح
الانتشار- غابات في شرق ومركز أمريكا الجنوبية.
غذاء- بذور, فاكهة وجوز.
متوسط العمر- 60-50 سنة.
هل تعلم؟
نراهم في الطبيعة يطيرون بأزواج او بمجموعات. الاناث يركضون على البيض 29 يوما. يبقون الصغار حتى عمر سنة مع والديهم. منتشر بالبرازيل, لكن في أماكن أخرى يصطاد لحاجات تجارية, او يصطاد بواسطة المزارعين الذين يعتبرونه كمسبب ضرر لزرعهم. يعاني من قطع واضح للغابات. كل هذه الأسباب تجعله مهدد للانقراض.

אנחנו כאן לכל שאלה
אנחנו כאן לכל שאלה
אפשר לשלוח לנו מייל
אפשר לשלוח לנו מייל
הוראות הגעה
הוראות הגעה
שעות פעילות
שעות פעילות
יומן פעילות
יומן פעילות
חיפוש
חיפוש
רכישת כרטיסים
רכישת כרטיסים

שעות פתיחה:

קיץ (שעון קיץ)

ימים א‘-ה‘ בשבת וחג 09:00-17:00

ימים ו‘ וערבי חג 09:00-15:00

 

חורף (שעון חורף)

ימים א‘-ה‘ , שבת וחג 09:00-16:00

ימים ו‘ וערבי חג 09:00-14:00

לידיעת הקהל:

תצוגות קופי הסנאי הארנבונים למורי הצווארון פתוחות לקהל בשבתות וחג עד השעה 16:45במקום פיקוח מטעם החי פארק.

תצוגת העטלפים סגורה לקהל בשל הוראות משרד הבריאות.



זמני האכלת הפינגווינים ע"י המטפלים:

- ימי חול: 13:30

- שבת/חג: 11:30 - 15:00



אסורה האכלת בע"ח ע"י המבקרים! קנס כספי יוטל על מאכילי בע"ח!! אסורה הכנסת בע"ח, כדורים, בימבות ללא מוט ואופניים למתחם החי פארק.

 

* בהתאם למזג האוויר

חדשות